KRVNA PREISKAVA ZA UGOTAVLJANJE INTOLERANCE NA HRANO

Se pogosto hitro utrudite, imate težave s koncentracijo ali z odvecnimi kilogrami, vas muci napihnjenost, zaprtost, driska, pomanjkanje energije, ….? V takih primerih le malokdo pomisli, da težave utegne povzrocati obcutljivost na hrano, vendar gre morda prav za to. Z testom za intoleranco na hrano je to odslej mogoce potrditi ali ovreci. Intoleranca – preobcutljivost na hrano lahko povzrocijo blage težave in tudi resne zdravstvene probleme. Število bolezni, ki so ocitno povezane z intoleranco hrane (preobcutljivost), se povecuje. (razdražljivost, migrene, bolecine v želodcu, artritis, povecano znojenje, težave z dihanjem, kašljanje, vnetja sinusov, astma, sprememba krvnega tlaka, vnetje urogenitalnega trakta, mišicne šibkosti ali krcev, mozoljavost, dermatitis, celulit…) Simptomi intolerance so zelo razlicni od osebe do osebe.

ODKRITI MORAMO VZROK TEŽAV

Na hrano in njene sestavine, ki jih vnašamo v svoje telo, se organizem odziva razlicno. Uživanje hrane, ki je ne prenašamo, poleg škodljivih snovi v hrani, kot so aditivi, fitofarmacevtska sredstva in podobno, obremenjuje naš imunski sistem. Vsakodnevno izpostavljanje tej hrani in snovem zmanjšuje sposobnost naše obrambe. Imunski sistem, ki ne deluje po svojih najboljših moceh, pa se veliko slabše upira obolenjem. Ob sumu, da težave povzroca hrana, se lahko odlocimo, da opravimo test za ugotavljanje intolerance na hrano. Testirajo se lahko vsi, ki so starejši od dveh let in pol.

REZULTATI

Testiranje je preprosto. Vzame se kaplica krvi iz prsta in se v laboratoriju opravi preiskavo. Test iz vzorca krvi prikaže na katera živila smo intolerantni - obcutljivi, ter pokriva 150 razlicnih živil. Izkljucevanje hrane, ki se sestavi na osnovi rezultatov testa, utegne stanje bistveno izboljšati in dvigniti kakovost vašega življenja prav tako pa prepreciti nastanek marsikatere težave, bolezni ali povecanje teže. S to sodobno preiskavo je medicinska znanost stopila korak naprej k izboljšanju diagnostike in svetovanja pri razlicnih težavah in simptomih.